Toimitus & Palautus

Palautusoikeus

Sinun tyytyväisyys on taattu, kun ostoksia nhlpelipaidatfi.com. Merchandise voidaan palauttaa viallisen vaihtoon kunhan tuotto pyyntö on toimitettu 5 päivän kuluessa saat kauppatavaraa. Tavarat voidaan palauttaa palautusta tai tallentaa luotto jos kauppatavara ei ole koskaan käytetty niin kauan kuin paluuta pyyntö on toimitettu 5 päivän kuluessa saat sen. Maksu voi hakea tukia.

Testaamme tuotteemme ennen kuin alamme tarjota niitä myytäväksi. Olemme myös tarkastaa jokainen pala kauppatavaraa ennen kuin alus tilauksia. Jos et pysty käyttämään mitään tuotteita, ota yhteyttä meihin me mielellään auttaa sinua. nhlpelipaidatfi.com ei ole vastuussa vahingoista, jotka tapahtuvat laitteita tai tarvikkeita aikana tai sen jälkeen käytetyn.

 

Vaihto

Vialliset kauppatavara voidaan vaihtaa saman kohteen niin kauan kuin paluuta pyyntö on toimitettu 5 päivän kuluessa saat kauppatavaraa. Ei vaihtoja tehdään tämän jälkeen 5 päivän ajan. Mahdolliset postikulut ei palauteta.

 

Palautukset

Merchandise voidaan palauttaa täyden hyvityksen, kunhan:

1. Paluu pyyntö on toimitettu 5 päivän kuluessa saat kauppatavaraa.

 

2. Tuote ei ole koskaan käytetty.

 

3. Kaikki merenkulku, pakkaus, käyttöopas (s), takuukortti ja mukana tarvikkeet, osat ja tarvikkeet mukana palasi kauppatavaraa.

 

4. Return rahtikuluja maksetaan asiakkaan.

 

Jokainen palasi kauppatavaraa, jotka eivät täytä edellä mainittuja edellytyksiä täyden hyvityksen sovelletaan tuoton maksua vastaan. Paluu palkkio on vapaa kaikista kauppatavaraa jotka on avattu paketti, käytetään tai puuttuvat toimitus, pakkaus, käyttöopas (s), takuukortti, tarvikkeet, osat ja / tai tarvikkeita.

 

Palautuksia ei hyväksytä kauppatavaraa, jotka ovat vahingoittuneet, häirinneet, naarmuuntunut, väärin tai puuttuu alkuperäisessä pakkauksessa. Tässä tapauksessa tukea ei tai vaihto on kunnia ja kauppatavaraa palautetaan asiakkaalle asiakkaan kustannuksella. Jos asiakas ei ole valmis maksamaan merenkulun kustannuksellaan kauppatavara hylätään.

 

Huomaa, saatamme valita palauttaa kokonaisuudessaan palautetaan kauppatavaraa jos määritetty sen tarkoituksenmukaiseksi.

 

Tuet myönnetään samassa maksutavan käyttää osto yleensä 14 päivän kuluessa.

 

Kertakäyttöpulloja Case

1. Tykkää tuotteen saatuaan sen.

 

2. Ota yhteyttä lisätietoja ennen kuin ostat meiltä, ​​jos et ole varma koosta. Muuten emme hyväksy väärää kokoa palata pyynnöstä.

 

3. Koko standardin kiistänyt.

 

4. Ota yhteyttä lisätietoja ennen kuin ostat meiltä, ​​jos et ole varma materiaalista. Muuten emme hyväksy väärää materiaalia takaisin pyynnöstä.

 

5. Et halua tuotteitamme.

 

6. nhlpelipaidatfi.com säilytti lopullinen oikeuden tulkinta palautusoikeudesta